perjantai 3. huhtikuuta 2015

Treenailua

Mulla menee pääsiäinen treenatessa, koska meillä uudistuu show Dr. Albanin kanssa. Pitää siis hioa reilu puolen tunnin show keikkakuntoon. Treenailen aika lailla yksin, koska kaikki asuu vähän eri puolilla ja osa keikkajengistä asuu Ruotsissa. Eli hommaa on, ja shown pitää toimia sitten keikalla yksiin.


Monesti ihmiset ei aina tajua kuinka paljon työkseen esiintyvien ihmisten pitää treenata ja valmistella keikkoja ennen. Useasti kuulee sanottavan, että noh senkus menet ja tanssit tai laulat. Monesti pelkästään yhtä biisiä joutuu treenaamaan ja hiomaan kymmeniä tunteja ennenkun sitä keikalla vedetään. Se on juuri se salaisuus miksi se sitten katsojasta näyttää " niin helpolta " :)

Oon tykästynyt nyt  treenaamaan AKG:n kuulokkeiden kanssa. Mulla on paha tapa rikkoa kuulokkeita säännöllisin väliajoin ( lähinnä piuhoja ) ja näistä saa kätevästi vaihdettua piuhan, eli varmaan kestää mulla hetken pidempään :D Nää luurit tuntuu kivalta päässä ja musa kuulosta hyvältä eikä niiden ulkonäössä ole valittamista ;) 
2 kommenttia:

  1. Dr Alban oli viime vuonna Tuurin kyläkaupassa Tuuri Dance Party'ssä, olikko myös messis?

    VastaaPoista