maanantai 22. helmikuuta 2016

Ihonhoitoa

Mä sain joskus blogiyhteistyön kautta testiin sellaista mustaa naamiota  Acne Killeriä ( postaus löytyy TÄÄLTÄ ),  jota laitettiin naamaan ja annettiin olla noin 30 min. Sen jälkeen se vedettiin pois liuskoina ja mukana lähti mustapäät ja muut epäpuhtaudet. Aine oli kertapakkauksissa ( taisin saada niitä 5) ja pakkaukset oli suht hintavia, jonka vuoksi en niitä tilannut lisää.

Niiden 5 käyttökerran jälkeen kuitenkin tykästyin aineeseen ja mua harmitti, etten löytänyt samaa ainetta mistään kaupasta isommassa tuubissa. Viime viikolla törmäsin Kick'sissä samaan aineeseen tuubissa ja oli pakko ostaa sitä heti ja kokeilla. JorgOben Peel Off Mask:n hinta oli jotain 26-27 e joka on mulle ihan ok koska toi on tosi riittoisaa. Riittää, että laittaa ohuen kerroksen naamalle, se kuivuu nopeammin ja poistaa epäpuhtaudet hyvin. Oon tosi fiiliksissä, että löysin ton aineen. Vissiin muutkin etsineet samaa naamiota, koska Kick'sissä ne sanoi, että välillä se on loppuunmyyty kun ihmiset käy kyselemässä niin paljon.


Laitoin tähän kuvat myös mun toisesta lemppari naamiosta, Chanelin Active Moisture Maskista. Se on varsinkin talvella tosi hyvä kosteuttaja. Naamio on joo hintava, mutta mun mielestä hintansa värtti koska tehon huomaa yhden käyttökerran jälkeen. Ihosta tulee tosi pehmeä ja kuulas. Mulla aine imeytyy tosi hyvin ihoon ja lopuksi pyyhin ylimääräiset pois vanulapulla, eli en pese ainetta pois. Jos naamion tekee illalla, niin aamulla ihon näyttää tosi raikkaalta ja hyvinvoivalta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti