torstai 28. kesäkuuta 2012

Mini-lomalla

Niinkuin teille kerroin, lähdin maanantaina pienelle lomalla muutamaksi päiväksi. Kohde oli todella lähellä nimittäin Viro. Tarkoitus ei todellakaan ollut lähteä viinanostoreissulle (enkä itseasiassa ostanut tai tuonut yhtään pulloa sieltä Suomeen), vaan lähinnä rentoutua, syödä hyvin ja saada ajatukset vähän muualle hetkeksi. Toisin kun varmaan monet Suomalaiset, en ole käynyt Virossa useasti, tämä oli kolmas kerta koko elämässä. Pari ensimmäistä kertaa oli nuorempana, joten oli kivaa päästä sinne näin aikuisena.

Reissun pahin asia oli mun mielestä laivamatkat. Mentiin sellaisella laivalla, joka kesti Tallinnan 2 tuntia  ja minusta sekin oli jo liian pitkä reissu. Ensikerralla pitää kokeilla niitä tunnin kestäviä laivoja :) En tykkää yhtään olla laivassa, tuntuu että joka paikka on täynnä känniläisiä, huumeiden käyttäjiä, kuriireja tuomassa laittomia aineita... Joo, mulla on vilkas mielikuvitus :D Pidän merestä todella paljon, mutta laivoissa ahdistaa se, että olen siellä känniläisten seassa, eikä siitä laivasta pääse pois. Tämän vuoksi en varmaan ole käynyt paljoa Viron tai Ruotsin laivoilla.

Laivamatkoista huolimatta loma sujui todella hyvin. Heräsin joka aamu ennen yhdeksää ja olin illalla 12 asti kiertelemässä vanhan kaupungin kujia, nähtävyyksiä, kauppoja ja kahviloita. Kokoajan liikkeellä, eikä edes sade pysäyttänyt. Kävelin aamusta iltaan korkkareissa, kyllä, niillä mukulakivikaduilla! Illalla oli sellainen olo kuin olisi tehnyt kunnon jalkatreenin :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti