sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Uudet balleriinat

Haluaisin tosi paljon uudet balleriinat. Minulla on oikeastaan vaan kahdet balleriinat, yhdet valkoiset ( jotka on jo mennyt mustiksi :D ) ja yhdet mustat lähinä työkäyttöön messuille ja tapahtumiin. Haluaisin jotkut siistit ja tyylikkäät, joita voisi käyttää muutenkin kuin töissä.

Olen kiertänyt moneen kertaan kauppoja, mutta en ole löytänyt mieleisiä oikeen mistään. Spartoolta löysin nyt muutamat tosi kivat ja vielä alennuksella. Olen ennenkin tilannut Spartoolta, toimi hyvin ja tuotteet tuli nopeasti ja maksuaika oli pitkä. Nyt pitäisi vaan valita mitkä näistä ostan:)
Mitkä on teidän suosikit? :)Nämä beiget balleriinat on tosi kauniit ja  klassiset, mutta soveltuu tosi monien asujen kanssa ja voisin niitä pitää töissä ja vapaalla. Vaikuttavat myös aika laadukkailta kengiltä kaikin puolin.
 Kengät löytyy  täältä.

 
 
Löysin myös halvemman version, kengän nimi oli  Coco :) Samat värit ja saman tyylinen kenkä, mutta paljon halvempi kun tuo edellinen.

Nämä Fris & Companyn mustat balleriinat on musta tosi tosi söpöt ja  tosi halvat myös, vaan 34,5 e


Guessillä on aina tosi ihania ja kauniita kenkiä. Näissä balleriinoissa olisi pantterikuviota, mutta niitä löytyy myös punaisena ja mustina. Noi pantterit olisi kyllä aika kivat ja näyttävät :) Kengät löytyy täältä.


Nämä vaalean persikan sävyiset kengät olisi aika kesäiset ja sopisi kesävaatteiden kanssa hyvin.
Kengät löytyy täältä.


Nämä Miss Sixtyn kengät on tosi pirteät ja kesäiset , mutta silti tyylikkäät. Tosi nätit. Löytyy myös mustana. Kengät löytyy täältä.2 kommenttia:

  1. Moikka,sun blogis on kiva. Mun ehdottomat suosikit on noi Miss Sixtyn kengät jotka on tosi pirteät ja kesäiset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Musta noi Miss Sixtyn kengät on myös aivan upeat :)

      Poista