sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Snow white interior

Olen halunnut jo todella kauan valkeaa sisustusta olohuoneeseen ja nyt vihdoin sain aikaseksi tilattua valkoisen sohvanpäällisen Ikeasta. Sen pitäisi olla kotona parin päivän päästä, odotan innolla :) Rakastan Riviera Maisonia ja kaikkea valkoista sisustusta. Ostin tänään Pentikistä uuden valkoisen lampun varjostimen sohvan viereen ja valkoinen Amaryllis on myös puhjennut kukkaan. Eli kaikki on valmista uudelle valkoiselle sohvalle :)
Ikkunalauta sohvan takana.

2 kommenttia:

 1. Sulla on ihana maku sisustamisessa!<3
  Mulla oisi pari kysymystä, anteeks jos tämä eka on liian henk.kohtanen mutta opiskeletko(missä?) tai oletko töissä(lamujen lisäksi,missä?:))

  Sitten.. Olen n.kk sitten laittanut hakemuksen model acen sivujen kautta sillä olen kiinnostunut esim.promomyyjän hommista ym... Lopussa sanottiin että hakijoihin otetaan yhteyttä, tiedätkö yhtään kauanko hakemus säilyy siellä vai kannattaako mieluummin lähettää meiliä suoraan esim Marjolle tai Arille? Onko jotain paikkaa johon voisi suoraan mennä käymään?
  Lisäksi, onko vaihtuvuus nopeaa esim lamuissa & muissa töissä (promomyyjissä ym)?

  Olisin enemmän kuin kiitollinen jos viitsisit antaa vinkkejä ja auttaa.. Uskon kuitenkin että olisin sopiva lisäys työntekijöihin;D ehkä joku päivä tutustuisin suhunkin, pakko sanoa että paitsi ulkoisesti, vaikutat myös sisäisesti todella kauniilta! :)

  -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Linda :) Kiitos ihanasta kommentista <3
   Opiskelen ammattikorkeassa restonomiksi ja olen myös töissä isossa yhtiössä, joka järjestää Helsingissä business-tapahtumia ja seminaareja.
   Marjo vastaa itse kaikkiin maileihin mitä liitty Model Aceen, lamuihin yms. Eli saattaa kestää vastaus, varsinkin kun ohjelma vielä pyörii telkassa, niin maileja tulee varmasti aika lailla. Eli uskon kyllä, että jossain vaiheess vastaa. Voit tietysti laittaa hänelle uuden muistutus-mailin siihen sähköpostiosoitteeseen mikä löytyy model acen sivuilta :)Sitten vastaa varmaan nopeammin :)

   Poista