perjantai 21. joulukuuta 2012

Lamourettes-keikka

Keskiviikkona meillä oli keikka Joensuun Bepopissa. Yleensä meillä painottuu keikat viikonloppuhin, joten oli vähän hassu olo lähteä keikalle keskiviikkona.
Matkalla Joensuuhun pysähdyttiin ABC:llä ja ajattelin, että käyn Hesestä ostamassa nugetit. Viimeeksi olen käynyt mäkkärissä tai hesessä viime kesänä, eli puoli vuotta sitten. No joo, ostin nugetit. Ne oli niin pahoja ja rasvaisia. Hyi! En enää mene heseen. Ehkä tauko juuri teki sen, ettei enää maistunut ollenkaan.
Joensuussa oli ihan hauskaa ja yllättävän hyvät bileet keskiviikoksi. Bepopissa oli myös soittamassa Cheekin dj Luona.
Ainut miinus pohjoisessa oli kylmyys. Ulkona oli ihan jäistä! Huomenna lähdetään taas keikalle siihen suuntaan, itseasiassa vielä pohjoisempaan. Saa nähdä miten tarkenee ;)


3 kommenttia:

  1. "Pohjoisessa" :D :D Joensuu on keskellä Suomea. Onhan se pohjoisempana ku pääkaupunkiseutu, muttei se todellakaan mikään pohjoinen ole. Matkailu avartaa ja kaikkea hyvää. :)

    VastaaPoista
  2. No jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin eiköhän se itä-Suomessa se Joensuu ole eikä keskellä Suomea :D

    VastaaPoista
  3. Keski-Suomi on eri asia kuin "keskellä Suomea". Kartasta jos katsoo, niin kyllä Joensuu sillon keskellä on, tosin itärajalla. Suomi voidaan jakaa raa'asti kolmeen eri osaan: pohjoisosaan, keskiosaan ja eteläosaan, jolloin Joensuu kuuluu keskiosaan. Viilaillaan pilkkua pilke silmässä.. ;)

    VastaaPoista