torstai 5. syyskuuta 2013

Sick or no sick?

Mulla on sairaslomaa huomiseen asti, mutta olin vaan tiistain poissa ja eilen olin jo kuumeisena töissä. Oon tosi huono pitämään pintani, jos töissä ei ole tuuraajaa. Nytkin mulle sanottiin että tiistaiksi löytyy tuuraja, mutta hän ei voi tuurata keskiviikkona. Mun korviin se on yhtä kuin keskiviikkona tulet töihin. En jaksa aiheuttaa turhaa päänvaivaa ja riitaa. Tietyissä työpaikoissa olen oppinut, että melkeen turha edes sanoa olevansa kipeä. Vaikka olisi kymmenen lääkärintodistusta ja pää kirjaimellisesti paketissa niin silti selän takana nuristaan ettei toi varmaan kipeä ole. Joten parempi olla hiljaa ja mennä paikalle vaikka  muumiona :D Hauskinta on vielä se, kun menee kipeänä töihin ja joku huomaa jatkuvan niistämisen ja kuuman juomisen. Sillon aina joku valittaa, että tänne tulit muut tartuttamaan. Mikään ratkaisu ei koskaan ole hyvä ;)


Olen jaksanut just ja just olla töissä, mutta töiden jälkeen olen tosi väsynyt enkä jaksa mitään. Eilen nukahdin jo seitsemän jälkeen ja sitten heräsin katsomaan Big Brotherin kympiltä. Sen jälkeen takasin nukkumaan. Kerrankin olen ihan koukussa BB.seen! Sielä on muutama tuttu joita on hauska seurata ja muutenkin fiilis on erilainen kuin edellisillä kausilla. Onko teillä omia suosikkeja? Mun suosikit on Anu Saagim ja Andy. Kivaa, että kausi on tänä vuonna lyhyempi. Yleensä jaksan katsoa ekan kuukauden ja siten kiinnostus loppuu kokonaan, mutta nyt jaksan ehkä katsoa koko kauden :D

4 kommenttia:

  1. Oi! Paranemisia! Onpa outoa että sairaslomalla töihin jouduit :o se on kumminkin lääkärin kirjoittama sairasloma eikä mikään oma loma!

    VastaaPoista
  2. Pikaisia paranemisia! :)

    VastaaPoista