tiistai 3. syyskuuta 2013

Stalker

Läksin eilen lääkäriin yksityiselle lääkäriasemalle joskus klo 18 maissa illalla. Olin kävellyt kotoa ehkä 100 m kun huomasin, että joku seuraa mua. Koitin kävellä nopeasti ja harhautella häntä mm. kävelemällä tavaratalon läpi mutta näin kaupan ikkunoista ja seinillä olevista peileistä kuinka hän juoksi mun perässä vaaterekkien välissä. Jep, täysi sekopää!
Pääsin vihdoin lääkäriin ja ajattelin vielä ovea avatessa, että tämä on yksityinen lääkäriasema että tänne hän ei varmasti tule. Eihän kukaan täysjärkinen mene lääkäriin jos ei ole sinne jotain asiaa, esim aika varattuna tms.
No sinne hän kuitenkin pamahti ja alkoi kyselemään mun henkilötunnusta ja olenko sinkku ja sanoi että "eeen minä sinua mitään seurannut". Sanoin hänelle, että mulla on lääkäriaika minuutin päästä niinkuin olikin, ja että en kerkeä nyt puhumaan. Hän ei jättänyt mua rauhaan vaan alkoi haukkumaan mm. ylimieliseksi. Lopulta mä suutuin niin, että muut potilaat ja henkilökunta katsoi monttu auki kun uhkasin häntä poliiseilla sekä sairaalan vartijoilla jos ei jättäisi mua rauhaan ja lähtisi pois. Jonkin aikaa siinä sain pitää ääntä ennen kuin tajusi lähteä.

En ymmärrä tollasta käytöstä enkä sitä miksi joku ihminen tuhlaa omaa aikaansa seuraamalla vierasta ihmistä ympäri kaupunkia sairaalaan asti! Jos syy on se, että halutaan treffeille niin ei varmasti kukaan nainen lähde tuollaisen käytöksen jälkeen treffeille.

Kuva lainattu: www.google.com

7 kommenttia:

 1. No hyi kamala, onneksi olit sentään liikenteessä ihan ihmisten ilmoilla etkään missääs sivukujilla :) ! Välillä ei kyllä voi ymmärtää mitä ihmisten päässä liikkuu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään ymmärrä, eikö todella ole muuta tekemistä ihmisillä!

   Poista
 2. Toivottavasti toi oli viimeinen kerta kun näet kyseisen hepun, koska toi kuulostaa aika pelottavalta. Jos näet uudestaan, niin samantien soitto poliisille. Ei vara venettä kaada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no todellakin soitan poliisille. Teki jo silloin mieli soittaa!

   Poista
 3. Olisi kannattanut jäädä kulman taakse venaa ja kampata se tyyppi, ei olisi nähnyt eteensä sen jälkeen...

  VastaaPoista
 4. hyi toi on inhottavaa nimim. juuri stalkkaajasta eroon päässyt :/
  kauankohan se oli venannut jossain ja mistähän asti se oli seurannut:(

  VastaaPoista