perjantai 17. tammikuuta 2014

Neon Nails

Löysin Kicksistä Ciatén Corrupted Neon Manicure-paketin ja päätin kokeilla sitä tänään. Paketissa oli tavallinen keltainen kynsilakka, keltainen glitter sekä UV-valossa hohtava päällyslakka. Keltaista lakkaa voi käyttää tietysti pelkästään tai sitten yhdistää siihen glitterin ja päällyslakan. Päällyslakka näyttää tavalliselta normivalossa mutta hohtaa UV-valossa.




Ensin laitoin yhden kerroksen keltaista lakkaa alle ja sen jälkeen tiputin pumpulipuikolla glitteriä päälle. Pakkauksessa tulee mukana hyvä muovinen kaukalo, jota kannattaa käyttää tossa apuna. Ylimääräinen glitteri varisee sinne eikä mene pitkin pöytää.  Päälle laitoin päällyslakkaa ja tiputtelin sen päälle vielä vähän glitteriä.



Kevätkynnet :) Vaikka vielä ei ole kevät mutta piristää ilmettä ja sopii tohon auringonpaisteeseen :) Nämä on varmasti kivat kesällä ja pääsiäisenä. Toi glitteri ei hirveästi näy kun samanväristä kuin kynsilakka. Odotan, että pääsen keikalle niin näen miltä tuo UV-lakka näyttää, baareissa usein on noi UV-lamput. Päällyslakalla voi myös leikkiä ja laittaa sillä vaikka ranskalaisen manikyyrin eli sitä on vaan kynsien kärjissä.




6 kommenttia:

  1. paljon toi makso? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jotain 10e-20 e väliltä, en muista kun ostin muutakin samalla :)

      Poista
  2. Ihanan pirteet! :)

    VastaaPoista
  3. Oi ihanat <3 Mun on pakko käydä ostaa :D Sori et kopioin sua, ota se kohteliaisuutena ;) oot ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa, sen takiahan blogit on, että niissä voi jakaa ideoita :) Ja kiitooos <3

      Poista