keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kuulumisia

En ole täällä blogissa vähään aikaan käynyt, kun ajatukset on ollut muualla. Viimeiset 10 päivää olen juossut lääkärissä 5 kertaa ja diagnooseja on tullut ainakin yhtä monta. Ensin sanottiin, että mulla on polvessa pieni tulehdus ja paranee itsestään. No lähdin sitten keikalle ( jossa tosin vaan kävelin, en muuhun oikeen pystynyt ). Sen jälkeen lähtikin toinen jalka alta kokonaan ja nyt olen ollut kyynersauvojen varassa 5 päivää. Kauppaan, joka on 200 m päässä pystyn linkkaamaan ilman keppejä mutta muuten tarviin niitä, kun kipu on niin kova.Hieman on tullut vääntöä, kun en pysty tekemään sovittuja keikkoja. Ymmärrän, että mut halutaan esiintymään mutta jos mulle käy sairaslomalla keikalla jotain, mikään vakuutus ei korvaa. Harva tilaaja ajattelee niin pitkälle. Tämän viikon olen ainakin kokonaan kotona. Yksikään lääkäri ei ole varmuudella tietonen mikä mulla on, olen käynyt sekä yksityisellä että kunnallisella. Kaikkia arvailuita on tullut maan ja taivaan väliltä. Osa niistä on ollut niin hulluja että voisin itsekin ryhtyä lääkäriksi ja heitellä samanlaisia päättömiä arvailuita potilaille. Ahistaa kyllä tällainen tietämättömyys ja se etten pääse liikkumaan ja salille. Toivottavasti ensi viikkoon mennessä tähän saadan joku järki.

Viime viikon keikalla oli söpöjä lehmiä :)
 

4 kommenttia:

 1. Koitahan parantua! ja söpöjä lehmiä myös.. :)

  VastaaPoista
 2. Lehmät on ihania :)

  Muuten toi supermarjo2.. Niin onko siinä sen Minnan käytös sua kohtaan siinä aitoa vai näyteltyä? Entä oletteko nykyään tekemisissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm, pitää varmaan kysyä häneltä, mutta mun ymmärrykseeni mukaan aitoa, ainakaan mulle ei kukaan ole sanonut että hän näyttelisi eikä ne jaksot ollut näyteltyjä missä olin 2 kaudella. ei olla tekemisissä nykyää.
   sori että kesti vastaa :)

   Poista